15.05.2024

BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2024 - WINNER

Nika Curk Nagode in Jožica Curk sta prejemnici nagrade BIG SEE AWARD 2024 - WINNER za projekt opreme Pekarne in slaščičarne Klemen. 

 

BIG SEE Nika Curk

Pekarna in slaščičarna Klemen

Predstavitev projekta

 

25.04.2024

SANJAČI ALI LJUBEZENSKA ZGODBA V REVOLUCIJI

V Mini teatru je bila 25. aprila 2024 premiera predstave Sanjači v V Mini teatru je bila 25. aprila 2024 premiera avtorskega projekta "Sanjači ali ljubezenska zgdba v revoluciji"  v režiji Bora Ravbarja. Scenografijo je oblikovala Nika Curk Nagode. Več v povezavi.

Sanjači, Mini teater Ljubljana

29.03.2024

PROJEKT V NASTAJANJU: PTIČJE OPAZOVALNICE

Kulturna krajina je prostor, ki ga sooblikujeta človek in narava, v njej pa se prepletajo naravne in kulturne vrednote. Krajevna skupnost Brezovica v sodelovanju z Občino Brezovica razvija projekt Rekreacijsko stičišče »Aktivna Brezovica« s tremi potmi: Urbana Brezovica, Barjanska Brezovica in Gozdna Brezovica. Na koncu vsake poti je načrtovana umestitev stolpa, ptičje opazovalnice. Le ta predstavlja cilj poti, dominanto v prostoru, opazovalnico ptic in narave ter tudi prostor učenja in igre.

Opazovalnice smo zasnovali in umestili na rob barjanskih travnikov v naselju, na lokacije, ki so bile skrbno izbrane s predstavniki Krajevne skupnosti. Projekt bo izveden v naslednjih nekaj letih.

 

 

 

30.01.2024

JURIŠ, SLG CELJE

Nika Curk Nagode je najmlajša članica naše ekipe. Jeseni je kot scenografinja sodelovala pri avtorskem projektu Juriš, po motivih življenja in dela Karla Destovnika - Kajuha v režiji Žive Bizovičar. 

Z veseljem sporočamo, da je bila predstava uvrščena v tekmovalna programa letošnjega 54. Tedna slovenske drame in letošnjega 59. Festivala Borštnikovo srečanje.

Čestitke celotni ustvarjali avtorski ekipi.

 

Juriš, SLG Celje

Borštnikovo srečanje

Teden slovenske drame

Fotografija: Jaka Babnik

 

 

08.12.2023

ZLATA BONITETA ODLIČNOSTI AAA 2023

Konec leta 2023 smo prejeli zlato boniteto odličnosti AAA, kar pomeni, da se podjetje Curk arhitektura d.o.o. že tretje leto zapored uvršča v najvišji bonitetni razred. 

Analitična hiša Dun & Bradstreet v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. 

Zlata bonitetna odličnost je ocena, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje – med drugim so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem.

Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

 

 

04.02.2023

BONITETA ODLIČNOSTI AAA 2022

Analitična hiša Dun & Bradstreet v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. 

Podjetje CURK ARHITEKTURA d.o.o. se po analizah za leto 2022 že drugo leto uvršča v najvišji razred AAA. 

Zaupanje in verodostojnost sta danes redki lastnosti. Glede na preplet različnih dejavnikov, ki vplivajo na okolje, je danes težko najti zaupanja vreden poslovni subjekt. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalijo z oceno in to povedo vsem svojim poslovnim partnerjem, s katerimi že ali pa v prihodnje šele nameravajo sodelovati.

 

10.02.2022

BONITETA ODLIČNOSTI AAA 2021

Analitična hiša Dun & Bradstreet v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. 

Podjetje CURK ARHITEKTURA d.o.o. se po analizah za leto 2021 uvršča v najvišji razred AAA. V Sloveniji je med vsemi 217.359 registriranimi podjetji bonitetno odličnost razreda AAA doseglo zgolj 1% podjetij.

 

 

 

10.02.2022

DESIGN KONSUM

V Cankarjevem domu je od 10.2. do 24.3.2022 na ogled bienalna razstava Društva oblikovalcev Slovenije z naslovom DESIGN KONSUM. Predstavljamo se s projektoma Ekohiša BIC Ljubljana (avtorice: Jožica Curk, Darja Dolenec, Ajda Racman) in Vijavajaum (avtorici Jožica Curk, Mateja Panter). 

Napovednik Cankarjevega doma

19.10.2021

"67 designshop"

Odprli smo svojo spletno trgovino, v kateri predstavljamo in prodajamo izdelke slovenskih oblikovalcev, ki jih priporočamo za opremo prostorov. 

Trgovino bomo sproti dopolnjevali, najprej pa predstavljamo izdelke, ki so nastali v sodelovanju z našim birojem.

Povezava na trgovino